Sint-Amandsberg

Mariakapelletje

In de gevel van het huis Heilige Clementina is er net naast de voordeur een kapelletje met een beeltenis van Onze-Lieve-Vrouw met Kind.

Mariakapel

in het begin van de Verkortingsstraat tegen de Campo Santo begraafplaats is er in een nieuwe apartementsgebouw en links naast de deur een nis voorbehouden aan enkele beelden, waarvan de grootste een Maria met Kind beeld is, links van het beeld is er nog een beeld van Sint-Jozef met Kind en aan de rechterkant de beeldenis van Rochus die zijn genezen pestverwondingen van zijn been toont.

Onze-Lieve-Vrouw kapel

Op de hoek van de Bouwmeesterstraat en de Scheldestraat hangt wat hoog een Onze-Lieve-Vrouwkapel aan de gevel.

Mariakapel

Het beeld dat een plaats kreeg op de hoek van het huis nr. 699 langs de Antwerpsesteenweg is wat verborgen door de struiken tussen de openbare weg en de plaats van het beeld. Vanaf de andere kant is het wel te bewonderen.

Mariakapelletje

Naast de voordeur van dit huis langs de drukke Antwerpsesteenweg is een Mariakapelletje in ere gehouden.

Maria en Kind

Aan de gevel van een huis langs de Antwerpsesteenweg is er een keramiek vlakbeeld van Maria en Kind aangebracht in de nis naast de voordeur.

MAriakapelletje

Op de zijgevel van het huis op de hoek van de Alfons Braeckmanlaan en de Ledestraat is er een kapelletje te zien, bemand met een beeltenis van Maria en Kind.

H. Juliuskapel

In de gevel van het huis H. Julius staat inderdaad een beeld van de  H. Julius I.
Julius, geboren in Rome op 6 februari 337 en aldaar op 12 april 352 overleden, was de 35ste paus en heeft zijn naamdag op 12 april.

Hij is de beschermheilige van de wijnbouwers.

Hij is afgebeeld met de pauselijke staf en heeft een tiara op zijn hoofd.

Maria met Kind vlakbeeld

Aan de zijgevel van een huis aan de Nachtegaaldreef is een keramiek vlakbeeld van een Maria met Kind aangebracht

Sint-Vincentiuskapelletje

Vanop de speelplaats van Edugo Sint Vincentius-school in de Sint-Rafaëlstraat 14 te Oostakker is dit Sint-Vincentiusbeeld te zien.